Julemeny 2018

Julemeny

Vi lager den beste julematen basert på god og næringsrik mat. Vi bruker først og fremst leverandører som vet å ta vare på kvalitet i alle ledd. F eks er ribben levert av Gla’ gris fra Rakkestad. Røkt eller urøkt pinnekjøtt av lam fra Imsdalen. Julepølse og medisterkaker fra Østfolds beste slakter og pølsemaker. Maten tilberedes av glae’ (Rocke)kokker som har den største respekt for råvarer og julemattradisjoner.

(Brunsj serveres frem til kl 16:00)

Julebrunsj medium 198,- kr  

  • Ribbe
  • Medisterkaker  (me)
  • Julepølse (me)
  • Surkål (su)
  • Rødkål (su)
  • Mandelpotet
  • Julesaus (me, gl, sen)
  • Tyttebær (su)
  • Grov sennep (sen, su)
  • Tomatsild (fi, su)
  • Sursild (fi, su)
  • Potetsalat (su, hv)
  • Sylte
  • Vintersalat med sennepsvinaigrette (su, sen)

 

Julebrunsj stor 289,- kr

  • Ribbe
  • Medisterkaker (me)
  • Julepølse (me)
  • Surkål (su)
  • Rødkål (su)
  • Mandelpotet
  • Julesaus (me)
  • Tyttebær
  • Grov sennep (sen)
  • Røkt laks (fi)
  • Tomatsild (fi, su)
  • Sursild (fi, se)
  • Eggerøre (eg, me)
  • Potetsalat (sen, eg, me)
  • Vintersalat med sennepsvinaigrette (su, sen)
  • Sylte
  • Riskrem med rød saus (me, su)

 

Ribbetallerken – 339,- kr

  • Sprø svineribbe
  • Rødkål (su)
  • Surkål (su)
  • Poteter
  • Epler og svisker (su)
  • Medisterkake (me)
  • Julepølse (me)
  • Julesaus med enebær (sen, me, gl)

 

Pinnekjøtt – 399,- kr

  • Pinnekjøtt
  • Vossakorv
  • Rotmos
  • Mandelpotet
  • Pinnekjøttsjy

 

Juletallerken 419,- kr

  • Pinnekjøtt
  • Vossakorv
  • Pinnekjøttsjy
  • Sprø svineribbe med rødkål (su)
  • Medisterkake (me)
  • Julepølse
  • Surkål (me, su)
  • Mandelpoteter
  • Julesaus med enebær (sen, me, gl)
  • Eple og sviske kompott (su)
  • Rotmos (me)
  • Tyttebær (su)
  • Sjy

 

Juletapas 439,- kr

  • Juleglasert porkbelly med krydret surkål (su)
  • Andeconfit med krydderkål (su)
  • Medisterboller i fløtesaus (me, sen)
  • Urøkt karvepølse på spyd med glaserte beter (mr, su)
  • Varmrøkt ørret med pepperrot (fi)
  • Lefserull med sennep og sylte (gl, sen, me)
  • Hjemmegravet laks med dill, akevitt og fennikelfrø (fi, sul)
  • Dillstuede poteter (me)
  • Vintersalat med sennepsvinaigrette (su, sen)
  • Dressinger og brød

 

Dessert

  • Riskrem med rødsaus 68,-
  • Sjokolade mousse med sorbet 98,-
  • Pasjonsfrukt panna cotta med friske bær 98,-
  • Crème brûlée og husets sorbet 98,-

Bestill julemeny her:

Send

Ring Ariel på 982 66 212 for en prat

Eller send en mail til catering@rockekokker.no for et tilbud.